Ajankohtaista syksyllä 2022

Viime vuonna perustettiin Kamratvallen r.y. Sen tehtävänä on rakentaa Kamratvallen-kenttä ja hallinnoida sitä. Kenttä sijaitsee Hietalahden monitoimiviheriön kupeessa. Tavoitteena on luoda Vaasan IFK:lle oma kenttä, jota juniorit ja edustusjoukkueet voivat pitää kotikenttänään.

Sunnitelmat ovat toteutumassa ihan konkreettisesti nyt, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu vuokranantajan, Vaasan kaupungin kanssa. Sen lisäksi asemakaavat ja muut piirustukset ovat saaneet kaupunginhallituksen hyväksynnän.

Suomen Palloliitto on myöntänyt 25 000:n ns. Hat trick-tuen hanketta varten ja lisäksi Aktiasäätiö on myöntänyt 8 000 euroa hanketta varten. Valtio on tukenut Kamratvallen-hanketta 95 000 eurolla ja sen lisäksi Svenska odlingens befrämjande-säätiö ja Ollqvistin Säätiö ovat tukeneet hanketta. Vaasan kaupunki on myöntänyt hankkeelle 50 000 euroa. Talvella ja keväällä jatkamme varojen keruuta, jotta voisimme toteuttaa hankkeen ensimmäisen vaiheen, joka koostuu tekonurmen levittämisestä rakentamallemme perustalle.

Hyväksytty ja päivitetty hankesuunnitelma tähtää siihen, että keväällä 2023 Kamratvallenilla voitaisiin pelata ja harjoitella. Hankesuunnitelman ensimmäisen vaiheen tavoite on, että rakennetaan täysimittainen tekonurmikenttä ja 700 hengen katsomo. Tekonurmikentän ja katsomon valmistuttua aloitetaan seuran kerhotilojen rakentaminen, mikä käsittää pukusuojat, kahvilan ja luentosalin ym.

Voimme kaikki olla mukana auttamassa! Yksityishenkilöiden on kaikista helpointa olla mukana hankkeessa liittymällä Kamratvallen-seuran ainaisjäseneksi 150 eurolla. Yrityksille tarjoamme eri vaihtoehtoja olla mukana ja näkyä.

Lukekaa lisää tukemisesta ja sponsoroinnista Kamratvallenin kotisivuilta kohdasta ”sponsorointi”!